Hart voor Perspectief, Vrijplaats voor Identiteitsontwikkeling en Autonomie
gallery/iconmonstr-facebook-icon-256
gallery/1462397827_11-linkedin
gallery/harder & verder tekst volledig
"IK WORD, TERWIJL IK LEEF."

 

Agenda

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Open avonden Harder & Verder: Kennismaken met InnerKonnect

InnerKonnect is de werkwijze van Harder & Verder, waarmee je gezonde relatie met jezelf ontwikkeld na voor jou  overweldigende ervaringen in je leven.

Wil je graag kennis maken met deze opstellingsmethode Meld je dan aan voor deze open avond. Na een korte uitleg is er ruimte voor 2 opstellingen die door loting kunnen worden bepaald.

Interesse? aanmelden via een berichtje naar info@harderenverder.nl of via het contactformulier.

 

 

 

 

 

 

 

 

Workshop Opstellingen in de Groep met IoPT in Utrecht

 

Wil je jezelf beter leren kennen? Je verwondingen uit je kindheid helen? Gezondere relaties onderhouden? Onderzoek via de kracht van menselijke resonantie de (onbewuste) patronen die je hebt ontwikkeld en kom zo een stapje dichter bij jezelf.

De dag is bedoeld voor mensen die óf zelf een intentie of verlangen willen uitwerken volgens de opstellingenmethode basis van de theorie van Franz Ruppert óf getuige en resonantiepersoon willen zijn.

Het individuele werk en het groepswerk met deze methode hebben naar onze ervaring beide een eigen kwaliteit en aanvullende werking. Ook getuige zijn van het proces van een ander of resoneren met een deel van een ander is een intieme en bijzondere gebeurtenis en onze persoonlijke ervaring is dat je van beiden ook altijd veel over jezelf leert.

Wij willen een veilige ruimte in een groep met mensen bieden om dit mogelijk te maken. De opzet is dat 4         mensen de gelegenheid hebben een eigen intentie uit te werken en wij als groep getuige zijn van deze processen.

Deze dag wordt verzorgt door Valeria Lamers van Cor et Anima (https://www.coretanima.com) en Aart Harder van Harder & Verder, hart voor Perspectief. Wij zijn die dag beiden beschikbaar als procesbegeleider.

Graag tot dan!

Datum Zaterdag 16 februari 2019 - van 10.00 uur tot 17.00 uur

Tarief: Opsteller die de vraag (opstelling) inbrengt  € 120,-  en Deelnemers (representanten) € 40,-

Inschrijven via info@harderenverder.nl of info@coretanima.com of telefonisch op 0651 580 633

 

 

 

 

 

 

Vrijdag 20 september 2019 - 13.00 uur tot 17.00 uur - Workshop Trauma in Organisaties - De Nieuwe Poort - Amsterdam en i.s.m. Oscar Westra van Holthe van Westra van Holthe. 

Inhoud:

Kortsluiting met jezelf of collega? Grote kans dat trauma roet in het eten gooit. Komt deze uit je eigen geschiedenis of uit die van de organisatie? Ontdek dat met het cultuurcanvas.

In deze introductieworkshop leer je jouw intuïtie inzetten om jouw werk, advisering of consultancy binnen grotere organisaties vlekkelozer te laten verlopen, want organisatie-verandering moet toch anders kunnen dan dat het ten koste van jezelf, de kwaliteit of het doel van de organisatie gaat?

In deze workshop geven we praktisch inzicht en toepassing voor het systemisch kijken naar trauma in organisaties. Trainers van deze workshop zijn Oscar Westra van Holthe en Aart Harder. Beiden ervaren facilitators en systemisch coaches. Op onderstaande flyer staat nog de datum van de vorige workshop vermeld. Het is vrijdag 20 september 2019. 

Investerering 250,00 excl. BTW per persoon, incl. handout.

aanmelden of informatie: info@harderenverder.nl  tel. 0651 580 633 of

oscar@westravanholthe.com 0616 261 381 

 

 

 

Regelmatig en op verzoek Workshop met als thema Leven met Verlies en Rouw. (zie voorbeeld).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een bijzondere film over conceptie, geboorte en daarna. Aanrader!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    

               

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Proefpersonen gezocht voor onderzoek naar nieuwe behandelmethode voor depressie

 Een op de tien Nederlanders kampt met depressieve gevoelens. Uiteraard bestaan er legio behandelmethodes voor          depressie en hebben al vele psychologen en psychiaters zich hiermee beziggehouden. Depressie blijft echter vaak een tamelijk “ongrijpbare” materie. Effectonderzoek naar een nieuwe methode voor gesprekstherapie Voor een wetenschappelijk psychologisch onderzoek naar de effectiviteit van een nieuwe methode voor de behandeling van depressieve klachten zijn wij op zoek naar proefpersonen, die hieraan willen meewerken. Doel van dit onderzoek is om te achterhalen of de z.g. methode ‘Depression in Awareness Space’ (DAS) geschikt is als methode voor gesprekstherapie bij depressie in een therapeutische setting, met als doel om de lijdensdruk van depressie te verminderen.

  • Potentiële proefpersonen dienen te voldoen aan de volgende randvoorwaarden:

  • Meedoen aan het onderzoek geschiedt uitsluitend op vrijwillige basis en er zijn geen kosten aan verbonden.

  • Je bent nog niet in behandeling voor je depressieve klachten

  • Je gebruikt geen anti-depressiva of angstmedicatie

Hoe gaat het in zijn werk? Na aanmelding wordt contact met jou opgenomen en een afspraak gemaakt voor een behandelsessie volgens de DAS methodiek. De depressieve klachten worden getoetst door middel van een vragenlijst. De methodiek kent een vast protocol, die door de therapeut/behandelaar strikt gevolgd wordt. De totale behandelsessie zal ca. 1,5 uur in beslag nemen. Na vier weken vindt een tweede afspraak plaats, om het effect van deze behandeling te meten.

Belangrijk: Mensen met een zeer ernstige depressie worden uitgesloten van het onderzoek. De onderzoeksresultaten worden anoniem weergegeven in de onderzoeksrapportage, waardoor de privacy is gewaarborgd.

Voor zover bekend zijn er aan deze methodiek geen risico’s verbonden en geldt het motto: ‘baat het niet, schaadt het niet’.

Meer weten? Heb je belangstelling om mee te werken aan dit onderzoek? Neem dan contact op met Aart Harder, telefoon 0651 580 633, of per email info@harderenverder.nl Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op

 

 

 

 

 

gallery/in_utero_banner
gallery/2018-12-30 15.46.15
gallery/workshop mijn rouw_pagina_1
gallery/workshop mijn rouw_pagina_2