Voor een Goed leven na Trauma, Angst & Onmacht

Herken je bij jezelf één of meer van de volgende symptomen: (dreigende) burn-out; stress; slapeloosheid; hoofdpijn, nek- en rugklachten zonder aantoonbare oorzaak; somberheid; piekeren; moeite met relaties aangaan, terugkerende conflicten met anderen; angst voor mensen/ groepen; onverwerkte traumatische ervaringen zoals verlies van een geliefde, een ziekte, verlies van werk ….. Dan is ondersteuning door Harder &  Verder, hart voor Perspectief wellicht passend voor jou op je pad naar herstel en heling. Werkelijk jezelf zijn in gezonde autonomie en verbinding.

 

"Heling betekent niet dat de schade nooit heeft bestaan. Het betekent dat de schade niet langer onze levens beheerst".  (uit Stilstaan bij trauma van Vivian Broughton)

Informatie: info@harderenverder.nl of telefoon +31 651 580 633

 

Valeria Lamers van Cor et Anima in den Haag en Aart Harder van Harder & Verder, hart voor Perspectief hebben besloten om hun kwaliteiten en capaciteiten te bundelen bij het organiseren en begeleiden van open workshops, verdiepende trajecten en opleidingen tot IoPT begeleider in Lamers & Harder, Zelfontmoetingen met IoPT. 

 

Bij het sluiten van 2019 en voor de overgang naar het nieuwe jaar hebben we de 'koppen' bij elkaar gestoken. Voor ons een mooi moment voor reflectie, maar ook een belangrijk moment om terug- en vooral vooruit te kijken.

Het was een intens en leerzaam 2019 voor ons. Wij hebben gemerkt hoe belangrijk het voor ons is de kracht van de zelfontmoetingen op basis van Franz Ruppert’s IoPT niet alleen in individueel maar ook in groepswerk uit te dragen en een veilige ruimte te kunnen bieden waarin dit mogelijk wordt. Voor ons persoonlijk was het ook een jaar om te kunnen onderzoeken en groeien in onze samenwerking met elkaar.

Terugkijkend zijn wij blij en dankbaar met alle ervaringen die wij met alle deelnemers gedurende het jaar hebben mogen opdoen en delen.  

Wij hebben daarom besloten onze samenwerking nog duidelijker naar buiten te dragen door al onze groepsactiviteiten vanaf januari onder de gezamenlijke naam: Lamers & Harder, zelfontmoetingen met IoPT aan te bieden.

Zie ook onze site https://lamersenharder.nl/

 

Wij merken hoe de belangstelling bij professionals voor meer kennis over IoPT groeit bieden wij inmiddels vanaf januari 2020 de basis module IoPT aan, een instap mogelijkheid voor professionals die IoPT in hun eigen praktijk willen gaan toepassen. In deze module zullen naast het ervaren van zelfontmoetingen ook theorie en reflectie op het werk een belangrijke rol spelen. Opbouwend op deze module zullen wij driedaagse vervolgmodules aanbieden. Inmiddels heeft Lamers & Harder, Zelfontmoetingen met IoPT de licentie verworven van Prof. Dr. Franz Ruppert, waarmee hij aangeeft dat wij werken volgens zijn laatste inzichten en hij het volle vertrouwen heeft in ons als Procesbegeleiders van Zelfontmoetingen met IoPT.

 

Neem vooral contact op met één van ons als je hierover meer wilt weten.

Een overzicht van de tot nu toe geplande activiteiten in 2023 en 2024 vind je in de agenda op deze site.

Onze individuele begeleiding doen wij vanuit onze eigen praktijken. Valeria bij Cor et Anima in Den Haag en Aart bij Harder & Verder, hart voor Perspectief in Zaltbommel.

 

Wij zijn ook bereikbaar via ons gezamenlijk email adres info@lamersenharder.nl en uiteraard via onze eigen emailadressen.

Wij verheugen ons erop om je (weer) te mogen ontmoeten. Je bent van harte welkom.

 

Aart en Valeria

www.coretanima.co